oculus rift    

Comunicate de presa si evenimente pe tema oculus rift

 • oculus rift. Echipa Oculus va reprezenta Romania la JA Europe Company of the Year Competition 2016

  oculus rift

  Bucuresti - 21 July 2016

  Comunicat de Junior Achievement Romania

  • Elevii de liceeni de la Colegiul National I.L. Caragiale din Bucuresti participa la finala cele mai mari competitii de antreprenoriat pentru elevi din Europa, JA Europe Company of the Year Competition 2016 ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre oculus rift

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul oculus rift.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la oculus rift. Informatiile despre oculus rift cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul oculus rift, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la oculus rift, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.