Odiseea investeste in locuinte de serviciu

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in Constructii

Odiseea lanseaza un program investitional pentru construirea de locuinte de serviciu pe inelul central al capitalei.

Odiseea investeste in locuinte de serviciu

ODISEEA real estate va initia dezvoltarea mai multor proiecte rezidentiale cu valori cuprinse intre 2 si 3 mil de Euro amplasate pe inelul central al capitalei. Valoarea totala a investitiei ar putea depasi 10 mil de Euro si vizeaza construirea de apartamente de lux cu destinatia locuinte de serviciu. In acest sens managementul agentiei a dispus cercetarea disponibilitatii de terenuri cu suprafata minima de 250 mp care se preteaza scopului propus. Programul investitional va debuta in primavara anului 2008 si se doreste a deveni un proiect imobiliar cu desfasurare continua. Firma de arhitectura va fi selectata in cursul lunii octombrie a.c. si va avea drept obiectiv conceptia de proiecte care sa integreze tehnologiile actuale si viziunea arhitecturala moderna. Se urmareste parteneriatul cu o banca pentru a facilita leasingul imobiliar si creditul ipotecar. Lucrarile vor fi incredintate unei companii de constructii renumite pentru a asigura un nivel calitativ de exceptie.

Despre Odiseea real estate

Obiectivul principal al companiei noastre este de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, oferind servicii imobiliare de calitate, printr-o implicare totala, continuand sa lucram la standardele inalte pe care le-am stabilit pentru noi insine, personalizand serviciile noastre pentru fiecare client. In acest sens valorile pe care incercam sa le promovam sunt angajamentul total fata de nevoile si asteptarile clientilor, profesionalismul si exigentele inalte.
Gabriel Paun
Project Manager
Residential Department
Romtelecom: +40 21 3000 306