Oferta cu bonificatie

Definitie Oferta cu bonificatie

Oferta promotionala, similara tehnicii discount la cantitate: doua sau mai multe produse (de obicei, un lot de produse de acelasi fel) sunt comercializate impreuna, intr-un pachet promotional, la un pret mai mic decat preturile individuale (insumate) ale articolelor componente (fr. - ventes jumelees). Ofertele cu bonificatie sunt redate prin sloganuri de genul: Cumparati doua produse la pretul unuia singur sau Cumparati doua produse si primiti unul gratis, fiind practicate, frecvent, la vanzarea produselor cosmetice, de igiena, dulciuri etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta cu bonificatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta cu bonificatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta cu bonificatie. Definitiile termenilor despre Oferta cu bonificatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta cu bonificatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta cu bonificatie.