Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei

Definitie Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei

Oferta individuala a carei acceptare este considerata valabila din momentul in care destinatarul a expediat-o prin scrisoare, fax, telegrama, telex.Teoria emisiei este insusita pe linia ONU si de legislatia unro tari precum Franta, Marea Britanie, SUA, tarile din America Latina etc.Vezi si Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei. Definitiile termenilor despre Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei.