Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei

Definitie Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei

Oferta individuala a carei acceptare este considerata valabila din momentul in care ofertantul a primit acceptarea.Este insusita de un numar restrans de tari (Germania, Romania, Elvetia, Austria etc.Vezi si Oferta ferma sub incidenta teoriei emisiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei. Definitiile termenilor despre Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta ferma sub incidenta teoriei receptiei.