Oferta ferma

Definitie Oferta ferma

Oferta de marfuri sau de servicii prin care furnizorul stabileste propuneri concrete de livrare (cantitati fixe, termene precise de livrare etc.), pe baza carora se intocmeste contractul de vanzare-cumparare. Pentru a putea fi considerata oferta, propunerea de contractare trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii cumulative: - sa fie ferma, adica sa fie facuta in maniera de angajament juridic - sa fie precisa si completa, adica sa contina suficiente precizari referitoare la toate elementele contractului spre a carui perfectare tinde, astfel incat incheierea acestuia sa devina posibila prin simpla acceptare a ei - sa fie adresata uneia sau mai multor persoane (fizice sau juridice) determinate (spre deosebire de oferta publica)Oferta ferma poate fi:- oferta revocabila- oferta irevocabila- oferta sub incidenta teoriei emisiei- oferta sub incidenta teoriei receptiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta ferma? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta ferma.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta ferma. Definitiile termenilor despre Oferta ferma cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta ferma, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta ferma.