Oferta individuala

Definitie Oferta individuala

Oferta adresata cumparatorului potential, de regula persoana juridica, care contine clauze contractuale angajatorii referitoare la:- numele ofertantului- numele destinatarului- marfa sau serviciile oferite sub aspect cantitativ si calitativ- conditia de livrare- conditia si modalitatea de plata- conditiile de expeditie si transport- termenul de livrare- conditiile de control si receptie- legea aplicabila- alte elemente considerate utile de catre ofertant.Acceptarea ofertei conditionat de completari si modificari constituie contraoferta si este echivalent cu respingerea ofertei, dar poate genera negocieri de contractare.Vezi si Oferta ferma.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta individuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta individuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta individuala. Definitiile termenilor despre Oferta individuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta individuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta individuala.