Oferta irevocabila

Definitie Oferta irevocabila

Oferta individuala care nu poate fi retrasa decat daca revocarea ei s-a facut inainte de a fi acceptata.In practica revocarea ofgertei ferme se poate face numai in doua situatii:- retractarea ajunge la destinatar inainte sau concomitent cu acceptarea- retractarea ajunge la destinatar inainte ca acesta sa fie expediat acceptarea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta irevocabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta irevocabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta irevocabila. Definitiile termenilor despre Oferta irevocabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta irevocabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta irevocabila.