Oferta premium

Definitie Oferta premium

In promovarea vanzarilor, oferta promotionala sub forma unui produs gratuit sau la un pret atractiv, propusa unui client la achizitionarea altui produs/lot de produse (de acelasi gen sau diferit). V. oferta speciala, gratuit inclus, vanzari grupate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta premium? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta premium.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta premium. Definitiile termenilor despre Oferta premium cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta premium, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta premium.