Oferta promotionala

Definitie Oferta promotionala

Modalitate de promovare a vanzarilor firmei, constand in posibilitatea oferita clientelei de a beneficia, temporar, de avantajele unei operatiuni promotionale - reducere a pretului de vanzare, vanzari grupate, recompense, cadouri promotionale etc. O oferta promotionala este articulata in jurul mai multor elemente:- un beneficiu (material sau psihologic) menit sa-l incite la actiune pe consumator, sa-l determine sa-si schimbe comportamentul obisnuit de cumparare. Exemplu: posibilitatea de a face economii sau de a primi un cadou, speranta intr-un castig exceptional, satisfacerea curiozitatii, recunoastere (prin notorietatea marcii) etc - tehnicile promotionale utilizate: prime si cadouri (directe sau diferite), reduceri de pret, vanzari grupate, oferte rambursabile, cupoane sau bonuri de reducere, incercare gratuita, jocuri si concursuri s.a. - avantajul concret oferit consumatorului: un avantaj imediat sau ipotetic, sub forma de reducere de pret, un castig, un cadou, cantitate in plus de produs s.a. - temele si actiunile prin care se urmareste ca oferta promotionala sa devina cat mai atractiva, contribuind la intarirea prestigiului marcii (spre exemplu, apropierea de consumatorul-tinta, utilizarea de tehnologii noi s.a.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta promotionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta promotionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta promotionala. Definitiile termenilor despre Oferta promotionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta promotionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta promotionala.