Oferta publica de preluare

Definitie oferta publica de preluare

oferta publica de cumparare de valori mobiliare facuta de o persoana fizica sau juridica cu scopul de prelua o societate comerciala detinuta public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta publica de preluare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul oferta publica de preluare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la oferta publica de preluare. Definitiile termenilor despre oferta publica de preluare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la oferta publica de preluare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la oferta publica de preluare.