Oferta publica

Definitie Oferta publica

Procedeu prin care o societate comerciala propune in mod public actionarilor unei alte societati, pe care doreste sa o controleze, sa rascumpere sau sa schimbe actiunile lor cu cele ale societatii care a lansat oferta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta publica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta publica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta publica. Definitiile termenilor despre Oferta publica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta publica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta publica.