Oferta speciala

Definitie Oferta speciala

Actiune promotionala constand in vanzarea unui produs (sau lot de produse) la un pret redus, actiune care are un caracter exceptional. Aceasta poate imbraca multiple forme: reducere directa (imediata), oferta de rambursare, bonuri de reducere, prime, cadouri, gratuit inclus, vanzari grupate s.a. Aceasta trebuie precedata/insotita de o campanie publicitara care sa permita vanzarea rapida a stocului de marfa. V. format special. V. vanzare flash. Serie speciala: oferta cu caracter de eveniment, limitata ca volum si timp, avand la baza un produs cunoscut, dar cu performante imbunatatite si un stil particular, care este comercializat la un pret avantajos. Se practica in cazul produselor durabile, aflate - de regula - la finele ciclului de viata comerciala si avand o puternica imagine de marca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta speciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta speciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta speciala. Definitiile termenilor despre Oferta speciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta speciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta speciala.