Oferta tip cangur

Definitie Oferta tip cangur

Oferta promotionala, constand dintr-un produs de larg consum, insotit de un esantion din acelasi tip de produs - avand insa un format redus cele doua produse sunt comercializate impreuna, la pretul curent al produsului purtator. Nu se confunda cu oferta cross-sampling, deoarece in cazul de fata esantionul include acelasi gen de produs. Scop: fidelizare, atragerea clientilor oportunisti, incitarea clientelei la zapping in favoarea marcii, cresterea cantitatii de produs consumate, comunicatie. Exemplu: sampon 250 ml (lot de 2) + cadou cu caracter exceptional/de vacanta: 1 esantion de 100 ml (gratuit).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oferta tip cangur? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oferta tip cangur.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oferta tip cangur. Definitiile termenilor despre Oferta tip cangur cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oferta tip cangur, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oferta tip cangur.