Off-Invoice Allowance

Definitie Off-Invoice Allowance

Reducere de pret oferita unui retailer in schimbul achizitionarii unei anumite cantitati de bunuri pe o perioada specificata scopul reducerii este sa impinga in fata marfa

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Off-Invoice Allowance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Off-Invoice Allowance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Off-Invoice Allowance. Definitiile termenilor despre Off-Invoice Allowance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Off-Invoice Allowance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Off-Invoice Allowance.