Poze Offshore

  • Invatati cum sa va sporiti profitul cu 10-14 procente - Curs Managementul Companiilor Offshore

    Poza: Invatati cum sa va sporiti profitul cu 10-14 procente - Curs Managementul Companiilor Offshore

  • Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

    Poza: Cea mai importanta competitie internationala de yachting offshore a Marii Negre, Black Sea International Regatta 2009, a luat sfarsit la Balcic.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul offshore.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la offshore. Pozele pe tema offshore cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul offshore, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la offshore, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la offshore.