Oligopolistic Competition

Definitie Oligopolistic Competition

O situatie competitiva in care exista doar cateva persoane care vand (produse care pot fi deosebite greu), fiecare dintre aceste persoane are un mare procentaj al pietei si nu isi pot permite sa ignore actiunile celorlalti. Vezi Competitie Monopolistica, Competitie Pura, Monopol Pur

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Oligopolistic Competition? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Oligopolistic Competition.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Oligopolistic Competition. Definitiile termenilor despre Oligopolistic Competition cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Oligopolistic Competition, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Oligopolistic Competition.