McDonald’s® debuteaza in domeniul advertisingului despre oportunitati oferite in cariera

BUCURESTI - 26 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noul spot publicitar pune in lumina importanta si puterea primului loc de munca la McDonald’s

Chicago, IL – USA (September 21, 2005) – McDonald’s lanseaza astazi un nou spot publicitar, ” My First”, care prezinta oameni de succes care si-au inceput cariera la McDonald’s. Printre protagonistii acestui spot si care au participat la Conferinta de Presa organizata cu ocazia lansarii s-a numarat multiplul campion olimpic Carl Lewis, fotograful de moda canadian Carla LaBrosse, pompierul din Marea Britanie Carl Smeaton si franchiser-ul McDonald’s Leo Lopez din Florida. In plus, cantareata si actrita Macy Gray a transmis un mesaj video in care a subliniat importanta pe care a avut-o faptul ca si-a inceput cariera la McDonald’s.

Noul spot este inca un exemplu in ceea ce priveste permanenta atentie acordata de compania McDonald’s oamenilor sai si comunica, in acelasi timp, numeroasele oportunitati oferite de experienta McDonald’s.
“Ca fost lucrator in prima linie la McDonald’s stiu ca aceasta experienta inseamna mult mai mult decat isi imagineaza oamenii” a precizat Macy Gray, actuala vedeta internationala. “Activitatea in sine, distractia, oamenii si sentimentul implinirii – cu certitudine McDonald’s a fost prima mea mare sansa!”
Rich Floersch, Vicepresedinte Resurse Umane la McDonald’s si Larry Light, Vicepresedinte McDonald’s si Director de Marketing, au fost cei care au prezentat in premiera acest spot la Conferinta Internationala de Resurse Umane McDonald’s, organizata saptamana aceasta la Chicago.
“Oamenii ilustrati in spotul „My First“ sunt doar citeva dintre milioanele de reusite create de puterea marcii McDonald’s” a precizat Floersch. ”McDonald’s ofera pregatire la cel mai inalt nivel, mari avantaje si abilitati ce vor folosi pentru intreaga viata, indiferent daca te dezvolti in interiorul sau in afara sistemului nostru.”
“Faptul ca am lucrat la McDonald’s realmente a pus bazele carierei mele” a precizat multiplul Campion Olimpic si fost lucrator McDonald’s, Carl Lewis. “A fost locul unde am invatat adevaratul inteles al excelentei intr-un mediu dinamic si ce inseamna sa lucrezi in echipa.”
“Relansarea marcii McDonald’s s-a bazat pe doua strategii fundamentale – cu marketingul “la volan” si excelenta operationala” a spus Light. “My First“ da viata ambelor strategii, deoarece aceasta campanie are scopul de a-i inspira pe angajati, sa atraga unii noi si sa arate consumatorilor ca incepandu-ti cariera la McDonald’s, sansele sunt nelimitate.

Oportunitati excelente de a avea o cariera de succes in McDonald’s

McDonald’s Chief Executive Officer Jim Skinner si-a inceput cariera la McDonald’s ca lucrator. Dintre cei 50 de membri ai echipei de top management, 20 si-au inceput cariera in restaurant, ca lucratori. 70% dintre sefii de restaurante si 40% dintre detinatorii de francize McDonald’s si-au inceput activitatea ca lucratori, in restaurant. McDonald’s are o veche traditie in ceea ce priveste pregatirea, oportunitatile de promovare si dezvoltare profesionala pentru angajatii sai de la toate nivelele.

Despre OMD

McDonald’s este liderul mondial in domeniul restaurantelor cu servire rapida, avand peste 30.000 de restaurante deschise in intreaga lume care servesc zilnic aproape 50 milioane de oameni, in peste 100 de tari.

Pentru mai multe informatii despre compania McDonald’s, va rugam sa vizitati www.mcdonalds.com.

Cristian Savu
Director Comunicare McDonald’s Romania
Mobil: 0722.351.489

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omd/mcdonaldsr-debuteaza-in-domeniul-advertisingului-despre-oportunitati-oferite-in-cariera