l

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Social

Data : 20.10.2012
Anunț intermediar privind stadiul proiectului

SC Omega Consultance SRL anunță implementarea proiectului cu titlul ”Achiziția de utilaje tehnologice și echipamente de curățenie performante pentru prestarea de servicii de curățenie de calitate superioară, în vederea dezvoltării SC Omega Consultance SRL și a îmbunătățirii poziției pe piață a acesteia”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, Axa prioritară 4 ,,Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”, Domeniul Major de Intervenţie 4.3,,Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor’’, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională – Sud Vest, în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional.

Stadiul actual al proiectului este conform cerințelor contractului de finanțare. Graficul de activități nu a suferit modificări majore, iar activitățile se desfășoară conform calendarului propus. Indicatorii propuși în proiect vor fi atinși la finalul perioadei de implementare, respectiv a perioadei post implementare.

Pentru informații suplimentare despre proiect vă rugăm să contactați persoana de contact

Doamna Mihaela Manea

Tel / fax: 021.240.76.29

Email : omegaconsultance@yahoo.com