Omisiune vadita

Definitie Omisiune vadita

Lipsa unor elemente ale actului juridic a caror incorporare in cuprinsul sau este rezultatul unei evidente neglijente. Spre exemplu, nearatarea uneia dintre partile ce participa la semnarea unui contract..

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Omisiune vadita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Omisiune vadita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Omisiune vadita. Definitiile termenilor despre Omisiune vadita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Omisiune vadita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Omisiune vadita.