OMNIASIG lansează produsul promoţional CASCO EUROPA PLUS

BUCURESTI - 10 martie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

OMNIASIG a lansat produsul promoţional CASCO EUROPA PLUS, un produs competitiv adaptat perfect condiţiilor actuale economice dificile. Promoţia este valabilă în perioada 9 martie – 31 mai 2010. Acest nou produs oferă următoarele beneficii principale:

- un tarif promoţional care oferă un avantaj clar acestui produs în raport cu produsele Casco existente în acest moment pe piaţa din România, cumulat cu un sistem de rate extrem de flexibil;

- extinderea gratuită a acoperirilor poliţei, fără nicio condiţionare a clientului de a încheia o altă poliţă la OMNIASIG şi fără nicio altă primă suplimentară, pe teritoriul Europei, inclusiv în Kosovo, Republica Moldova, Rusia şi Ucraina, şi chiar şi în Turcia (atât în partea europeană, cât şi în cea asiatică);

- un sistem de franşize foarte flexibil, care permite clientului să aleagă combinaţia de franşize la daune totale, parţiale sau furt care i se potriveşte cel mai bine.

Poliţa Casco Europa Plus are un tarif simplificat, fără a mai fi nevoie de diferenţierea pe mărci a autoturismelor. Astfel, în funcţie de valoarea sumei asigurate şi a combinaţiei de franşize dorită de client, se poate stabili automat tariful unei astfel de poliţe. Prima de asigurare se poate achita integral sau în maxim 6 rate. Pentru plata integrală a poliţei, clienţii beneficiază de o reducere de 5%.

Spre exemplificare, prezentăm două variante de tarife:

1. În condiţiile următoarelor franşize deductibile:
o 10% pentru avarie totală;
o 10% pentru furt total;
o 100 euro/eveniment pentru daune parţiale
Preţul unei poliţe pentru un autoturism a cărui sumă asigurată este de maxim 10.000 euro este de 337,25 euro, având incluse atât riscul de avarii, cât şi cel de furt. Tariful este valabil pentru plata integrală a poliţei.

2. În condiţiile următoarelor franşize deductibile:
o 0% pentru avarie totală;
o 0% pentru furt total;
o 100 euro/eveniment pentru daune parţiale
Preţul unei poliţe pentru un autoturism a cărui sumă asigurată este de maxim 10.000 euro este de 422,75 euro, având incluse atât riscul de avarii, cât şi cel de furt. Tariful este valabil pentru plata integrală a poliţei.

Produsul promoţional Casco Europa Plus beneficiază de calitatea recunoscută a unui produs de asigurare OMNIASIG, calitate regăsită atât în acoperirile produsului, precum şi în plata rapidă a daunelor prin convenţii de service încheiate cu majoritatea reţelelor importante din ţară sau alte soluţii de plată a despăgubirilor.

Promoţia Casco Europa Plus este valabilă la toate reprezentanţele OMNIASIG.

“Crearea acestui nou produs a avut la bază stabilirea nevoilor clienţilor noştri în acest moment, precum şi adaptarea lui la situaţia economică dificilă pe care mulţi dintre aceştia o traversează. În acest fel, am reuşit să lansăm Casco Europa Plus, care poate fi considerat cel mai performant produs de acest tip din piaţă la ora actuală, fiind cumulat şi cu nivelul înalt de calitate al serviciilor OMNIASIG. Acesta este începutul unei serii de lansări de noi produse pe care le pregătim, adresate unui public larg şi adaptate momentului” a declarat Costi Stratnic, Director Vânzări OMNIASIG.

Detalii complete ale promoţiei, precum si toate tarifele acestui produs pot fi găsite pe www.omniasig.ro.

Despre OMNIASIG

OMNIASIG activează pe piaţa asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite înregistrate că se poate ridica la standardele internaţionale ale grupului austriac. În prezent, OMNIASIG ocupă locul al doilea pe piaţa asigurărilor generale din România, cu o cotă de piaţă de 15,70%, iar Vienna Insurance Group deţine prima poziţie pe piaţa asigurărilor din această ţară.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări lideri în Europa Centrală şi de Est, listat la Bursă şi cu sediul central în Viena. În afara pieţei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale şi grupuri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina şi Belarus. De asemenea, are sucursale şi în Italia şi Slovenia.

Pe piaţa din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung şi Sparkassen Versicherung.
Mădălina Constantin, PR Manager
OMNIASIG Vienna Insurance Group
Calea Floreasca, nr. 30, Sector 1, Bucureşti
Tel. 021.230.35.76, 021.230.35.86