omnibas    

Comunicate de presa si evenimente pe tema omnibas

 • omnibas. Intracom Telecom furnizeaza platforma sa OmniBAS™ Politiei din Polonia

  omnibas

  Bucuresti - 17 November 2015

  Comunicat de Intrarom S.A.

  Intracom Telecom, compania mama a INTRAROM, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anunțat astăzi că, în parteneriat cu Xentia, un distribuitor polonez de servicii de voce, date si solutii wireless în bandă largă pentru si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: radio , intrarom , intracom telecom , omnibas

  Vezi toate comunicatele de presa despre omnibas

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul omnibas.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la omnibas. Informatiile despre omnibas cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul omnibas, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la omnibas, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.