Omnibus

Definitie Omnibus

Timp, mai multe caracteristici ale populatiei studiate cercetare multiclient (beneficiarii sunt reprezentati de mai multe firme), realizat simultan de o societate de studii de piata. Chestionarele includ mai multe seturi de intrebari diferite, testate saptamanal sau lunar pe un esantion prestabilit (1000-2000 persoane) masoara gradul de notorietate al marcilor, frecventa de cumparare, obiceiurile de consum etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Omnibus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Omnibus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Omnibus. Definitiile termenilor despre Omnibus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Omnibus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Omnibus.