Kingston Technology Company Inc. a lansat Kingston DataTraveler® II Plus cu software Migo

BUCURESTI - 20 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

7372-mkf-810.1_dtiiplusmigo

Kingston DataTraveler® II Plus devine cel mai flexibil şi rapid flash drive de pe piaţă, din clasa sa.

Kingston Technology Company Inc., lider mondial independent pe piaţa de memorii, a implementat software-ul Migo al PowerHouse Technology (OTCBB:PWHT) la produsul Kingston DataTraveler® II Plus, transformându-l în cea mai convenabilă şi multi-personalizabilă unitate Flash pe USB de pe piaţă. Kingston oferă pentru prima dată software-ul Migo în cadrul familiei de unităţi Flash pe USB DataTraveler II Plus.
DataTraveler II Plus – Ediţia Migo este o unitate Flash pe USB 2.0 de mare viteză, proiectată atât pentru consumatori avansaţi, cât şi pentru profesionişti din companii mici şi mijlocii. Utilizatorii care solicită capacitate mai mare plus viteză vor găsi că DataTraveler II Plus Ediţia Migo este cel mai rapid din clasa sa, cu rate de transfer a datelor de până la 19 MB/sec. la scriere, 13 MB/sec. la citire.
Caracteristici/Specificaţii
• Capacităţi* – 256 MB, 512 MB, 1 GB, 2 GB
• Dimensiuni – 67,7 mm x 20,8 mm x 9,0 mm (2,67" x 0,829" x 0,355")
• Temperatura de operare – 0º C - 60º C (32º F - 140º F)
• Temperatura de stocare – -20ºC - 85ºC (-4º F - 185º F)
• Rapid – rate de transfer a datelor de până la 19 MB/sec. la citire şi de până la 13 MB/sec la scriere
• Personalizat – echipat cu software-ul Migo pentru sistemele bazate pe Windows
• Protejat – include software-ul de securitate SecureTraveler pentru sistemele bazate pe Windows
• Flexibil – asistenţă pentru limba de operare Migo în spaniolă, chineză simplificată, franceză, italiană şi germană
• Confortabil – de buzunar, pentru transport facil
• Facil – facilitate plug and play în orice port USB
• Garantat – cinci ani garanţie
• Personalizabil – program de adăugare logo disponibil
• Conservarea datelor – până la 10 ani

“Kingston a făcut echipă cu PowerHouse pentru a transforma DataTraveler II Plus – Ediţia Migo în modalitatea cea mai facilă şi cea mai sigură de a vă lua desktop-ul cu dvs. oriunde mergeţi – pe un dispozitiv suficient de mic pentru a fi purtat la breloc”, a declarat Mike Kuppinger, digital media product manager la Kingston.
Folosind DataTraveler II Plus – Ediţia Migo, utilizatorii pot gestiona mai multe profiluri de calculator pe un singur dispozitiv – profilurile pentru acasă, serviciu, şcoală, laptop, clienţi şi proiecte – cu opţiunea de a proteja cu parolă orice, datorită caracteristicii de păstrare a intimităţii inclusă de Kingston: SecureTraveler. Software-ul inclus Migo Meter ţine evidenţa spaţiului disponibil pentru stocarea de fişiere şi setări.
Pentru mai multe informaţii despre DataTraveler II Plus – Ediţia Migo, vizitaţi site-ul Web al Kingston, la http://www.kingston.com/digitalmedia/dt_IIplus.asp

Despre Kingston Technology Company, Inc.

Fondată în 1987, Kingston Technology Company Inc. este cel mai mare producător independent din lume de produse de memorie şi media digitală. Kingston are fabrici în Malaiezia, Taiwan, China şi Fountain Valley, California. Procesarea finală Kingston implică testare şi logistică pentru memorii. Kingston suportă toate funcţiile de procesare a memoriilor, de la recepţia casetei la modulul complet. Kingston deserveşte o reţea de distribuitori, distribuitori de licenţe şi cumpărători cu amănuntul în peste 3.000 de locaţii din lume. Pentru mai multe informaţii despre Kingston, vizitaţi www.Kingston.com

Omnilogic (www.omnilogic.ro) este distribuitor al companiei Kingston din anul 2002.

Despre OMNILOGIC

Cu peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 120 milioane USD, ceea ce ii confirma pozitia de lider al pietei de distributie a produselor IT&C. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Claudia Beimel
cbeimel@omnilogic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/omnilogic/kingston-technology-company-inc-a-lansat-kingston-datatravelerr-ii-plus-cu-software-migo