Poze Omt 733/2013

  • Retargeting.ro –aplicatia care creste vanzarile online ale shop-urilor cu 30%

    Poza: Retargeting.ro –aplicatia care creste vanzarile online ale shop-urilor cu 30%

  • Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere  cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii  din Parlamentul României.

    Poza: Întâlnire informală a mediului de afaceri din domeniul transporturilor rutiere cu domnul deputat Lucian ȘOVA, membru în Comisia de industrii și servicii din Parlamentul României.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul omt 733/2013.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la omt 733/2013. Pozele pe tema omt 733/2013 cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul omt 733/2013, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la omt 733/2013, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la omt 733/2013.