Poze Omul universal

 • Oglinda camion

  Poza: Oglinzi universale pentru camioane - gama extinsa de produse !

 • Capodopere de artă universală îmbogățesc patrimoniul filatelic românesc

  Poza: Capodopere de artă universală îmbogățesc patrimoniul filatelic românesc

 • Emblema Zilei Internaționale a Păcii Interioare 2014

  Poza: Principiul Universal al Păcii celebrat internaţional la 21 martie

 • 15 Februarie 2014 - Ziua Internaţională a Copilului Bolnav de Cancer. Copiilor care suferă de cancer trebuie să li se garanteze dreptul de acces universal la tratament și îngrijire.

  Poza: 15 Februarie 2014 - Ziua Internaţională a Copilului Bolnav de Cancer. Copiilor care suferă de cancer trebuie să li se garanteze dreptul de acces universal la tratament și îngrijire.

 • Coramis lanseaza o limba universala

  Poza: Coramis lanseaza o limba universala

 • SCI FI Channel si Universal Channel pe i-TV

  Poza: SCI FI Channel si Universal Channel pe i-TV

 • Conferinta Internationala Logos Universality Mentality Eductaion Novelty Education 2013

  Poza: Conferinta Internationala Logos Universality Mentality Eductaion Novelty Education 2013

 • AI 2 ORE SI NISTE CENTIMETRI DE PIERDUT? NOU IN ROMANIA - UNIVERSAL CONTOUR WRAP - CEL MAI CUNOSCUT TRATAMENT DE PIERDERE IN CENTIMETRI DIN EUROPA!

  Poza: AI 2 ORE SI NISTE CENTIMETRI DE PIERDUT? NOU IN ROMANIA - UNIVERSAL CONTOUR WRAP - CEL MAI CUNOSCUT TRATAMENT DE PIERDERE IN CENTIMETRI DIN EUROPA!

 • Aniversare DOI ANI Teen Media: „Omul cu o singură aripă”

  Poza: Aniversare DOI ANI Teen Media: „Omul cu o singură aripă”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul omul universal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la omul universal. Pozele pe tema omul universal cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul omul universal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la omul universal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la omul universal.