On-Pack Premium

Definitie On-Pack Premium

O forma comuna de promovare a vanzarilor in care un cadou este adaugat ambalajului unui alt produs pentru a incuraja cumpararea acestuia. Vezi Premiums, In-Pack Premium: Near-Pack Premium: With- Pack Premium.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru On-Pack Premium? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul On-Pack Premium.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la On-Pack Premium. Definitiile termenilor despre On-Pack Premium cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la On-Pack Premium, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la On-Pack Premium.