Google and Salesforce: Reinventing the Enterprise

BUCURESTI - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Salesforce.com liderul de piata in tehnologia Software-as-a-Service (SaaS) si Platform-as-a-Service (PaaS) si Google si-au extins alianta strategica globala pentru a permite companiilor de toate marimile sa-si administreze afacerile 'in nori' cu 'Salesforce for Google Apps' - noua conceptie revolutionara de colaborare online.

Google and Salesforce: Reinventing the Enterprise

Atat Salesforce.com cat si Google au transformat radical mediul software livrand aplicatii SaaS, pentru CRM si respectiv productivitate, prin internet.

Combinatia aplicatiilor de productivitate ale Google Apps si solutiile Salesforce de Customer Relationship Management (CRM) ofera companiilor posibilitatea de a comunica eficient si a colabora fara a fi nevoie de a downloada, instala si intretine un soft. 'Salesforce for Google Apps' omogenizeaza platforma Force.com cu Google API, deschizand si mai multe oportunitati de dezvoltare pentru programatori si parteneri.

'Salesforce for Google Apps' este o combinatie simpla, dar puternica, de aplicatii esentiale in productivitatea afacerilor (email, agenda, documente, foi de calcul tabelare, prezentari, instant messaging) si CRM (sales, marketing, service and support, parteneri) care deschide profesionistilor in afaceri o cale noua, inovatoare de comunicare, pentru a colabora si lucra impreuna in timp real pe web. 'Salesforce for Google Apps' ofera companiilor o metoda completa de valorificare a avatajelor serviciilor online, evitand insa costurile si complexitatea administrarii unei infrastructuri hardware sau software.

Salesforce for Google Apps include:

- Salesforce si Gmail
- Salesforce si Google Docs
- Salesforce si Google Talk
- Salesforce si Google Calendar

Toate aplicatiile sunt combinate si pot fi accesate in acelasi timp de catre utilizatori, permitandu-le sa fie mai creativi si eficienti si sa-si extinda colaborarea dintre ei, folosind productivitatea Google si Salesforce CRM.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: http://www.salesforce.com/products/google/

Despre OnBoardCRM

Despre OnboardCRM

Fondata in 1995 in Bulgaria ca si companie furnizoare de servicii, OnboardCRM si-a extins sfera de acoperire si serviciile concentrandu-se asupra dezvoltarii de noi canale de vanzari in Europa de Est si in tarile din Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa.

Astazi, OnboardCRM este o companie de business process outsourcing specializata in achizitionare de noi clienti, crestere si programe de loialitate (B2B, B2C si B2P) si este un partener puternic in dezvoltarea de noi canale de afaceri, audit si consultanta.

In prezent, OnboardCRM este Partener Certificat Salesforce.com concentrandu-se pe pietele din Romania si Bulgaria.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul: http://www.onboardcrm.com/
Bogdan Stefan

bogdan.stefan@onboardcrm.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/onboardcrm/google-and-salesforce-reinventing-the-enterprise