oncescu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema oncescu

 • oncescu. Inmanare premiu Megajackpot

  oncescu

  Bucuresti - 16 December 2015

  Comunicat de Right Betting S.R.L.

  Un premiu de 460.361 lei a fost câştigat de un tânăr, la aparate , la o agenţie Stanleybet din Braşov. Este cel de-al zecelea Megajackpot câştigat în 2015 și al 53-lea de când a fost lansat în România. Doar anul acesta s-au acordat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: stanleybet , aparate , jackpot , megajackpot , oncescu

  Vezi toate comunicatele de presa despre oncescu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul oncescu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la oncescu. Informatiile despre oncescu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul oncescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la oncescu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.