12Coach primește înscrieri pentru noua serie de formare în coaching

BUCURESTI - 19 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Live site

Scoala 12Coach primește înscrieri pentru prima serie din anul 2017 a programului de formare in coaching, care va începe pe 24 februarie. Certificat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), programul este conceput într-un format unic, de tip 360, ce pune în centru omul ca întreg. Cei care își doresc A FI coachi și sunt deschiși a se descoperi mai întăi pe ei înșiși sunt așteptați cu bucurie în comunitatea 12Coach.

12Coach primește înscrieri pentru noua serie de formare în coaching

Școala a format până în prezent câteva zeci de coachi, care deși având profile profesionale diferite, împărtășesc o preferință comună, aceea de a lucra cu oamenii. Dacă simți și tu această chemare și vrei să-ți dezvolți noi abilități și competențe, te poți înscrie pe unul dintre locurile disponibile în noua serie, beneficiind de tariful early bird până la data de 31.12.2016

Cursanții noștri beneficiază de valoroasa expertiză a unei echipe de cinci facilitatori, coachi acreditați internațional (ICF si IIC), având o experiență cumulată de 7000 de ore de coaching cu clienți individuali și organizaționali: Adela Iepure, Cristian Nicolae, Lilia Dicu, Mihai Popa-Radu și Olga Oltean.  

Structura programului include patru module de curs, sesiuni săptămânale de practică supervizată, mentoring de grup și individual – însumând 184 de ore în sala de curs, la care se adaugă 180 de ore de studiu individual. 

"12Coach este o școală și o comunitate de (re)descoperire a potentialului prin explorarea si antrenarea în același timp a abilităților necesare pentru a fi coach

Prin conceptul său, Școala recunoaște importanța echilibrului dintre Relație și Proces, cei doi piloni esențiali în orice demers de coaching. Relația creează încredere și deschidere - ingrediente fundamentele pentru (re)cunoașterea și accesarea potențialului,  aducând cu sine structura și focusul pe obiective și rezultate (proces). Plecând de la înțelegerea modului în care acțiunea autentică ia naștere doar din accesarea potențialului, Școala noastră se angajează a forma studentul pentru 'A FI COACH', nu doar a face coaching. Astfel, alături de formarea de abilități, se dezvoltă atitudini și comportamente bazate pe atenția conștientă, autenticitate și responsabilitate. Practica susținută duce la înțelegerea modului în care funcționează, iar prin această înțelegere, cursanții intră în contact cu “coachul” prezent în interiorul lor.", subliniază Olga Oltean, ACC, manager al Școlii 12Coach. 

 

Despre One 2 Coach SRL

Școala "12Coach" și-a luat angajamentul să fie cu adevarăt Școală. O școală care mai mult va "dezvăța" studentul, ii va facilita experiența devenirii și ii va susține eforturile deprinderii de abilitați de coaching. Aceste abilitați il vor susține mai departe in relația de coaching.