Rezervari la hoteluri din Romania

BUCURESTI - 2 februarie 2006

Comunicat tip General in Turism

Anuntam aparitia unui nou site pentru rezervari hoteliere in Romania, www.rezervarihotel.ro

Folosirea internetului in turism nu este noua, noi insa dorim utilizarea acestuia pentru activitatea de baza a unei agentii: rezervarile. Folosind universalitatea si usurinta oferita de internet, realizarea unei rezervari prin www.rezervarihotel.ro este acum un lucru foarte simplu de realizat. Citeva click-uri si ai rezervarea dorita, confirmata de hotel si garantata de noi ca si agentie.

De asemenea organizam pentru grupuri evenimente precum conferinte, prezentari, congrese, seminarii, lansari, reuniuni, party-uri, etc. Avand contracte cu majoritatea locatiilor destinate unor asemenea evenimente, One Travel asigura organizarea completa a acestora incepind de la alegerea locului, transport, servicii conexe (organizare mese, cine festive, echipamente audio video, etc). Pentru detalii privind serviciile asigurate pentru grupuri vizitati www.onetravel.ro

Site-ul www.rezervarihotel.ro este dedicat numai pentru rezervari la hotelurile din Romania, fiind conceput sa asigure realizarea serviciului de rezervari intr-un mod comod, sigur si facil. Integrarea sistemul securizat 3D de plata prin card asigura confidentialitatea datelor dvs si garanteaza siguranta acestora.

Despre One Travel

Rezervari la hoteluri din Romania
- rezervari online, prin cerere de rezervare, sau telefonice 021 319 46 80
- posibilitatea de a plati cu card online prin sistem securizat aprobat Visa si MasterCard