Plurabelle lanseaza albumul de debut, Phantom Pyramid

BUCURESTI - 5 iunie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Duo-ul bucurestean de muzica electronica Plurabelle lanseaza albumul de debut, Phantom Pyramid, printr-un concert la Control Club, sambata, 7 iunie, dupa ora 22. Materialul va fi disponibil in format digital, pe CD si, in curand, pe vinil, prin label-ul francez Stellar Kinematics.

Plurabelle lanseaza albumul de debut, Phantom Pyramid
 Le futur vient de Roumanie.

Villa Schweppes

Vocalistul Cristian Fierbințeanu i s-a alaturat anul trecut lui Alex Bala, care a initiat Plurabelle in 2012, iar albumul Phantom Pyramid, la care cei doi au colaborat, a starnit interesul casei de discuri sus-mentionate si al presei muzicale europene deopotriva.Cele doua single-uri lansate in intampinarea discului au beneficiat de videoclipuri pe masura: obsedantul Lindo (r: Bogdan Stamatin), inspirat de cronologia inversa a romanului „Time’s Arrow” de Martin Amis, inclus in selecția oficiala a European Independent Film Festival de anul acesta, si Blood, realizat de un colectiv de artisti romani si apreciat de presa franceza.Piesa omonima de pe albumul de debut a aparut pe o compilatie a casei Stellar Kinematics, lansata pe caseta audio la finele anului trecut, iar Plurabelle a contribuit recent cu un remix pe EP-ul Feel, al artistei canadiene Mathematique, de la acelaşi label (http://www.nofearofpop.net/blog/stream-mathematique-feel-ep-exclusive).

Video: Lindo http://vimeo.com/74766243 Blood https://www.youtube.com/watch?v=Z5DFideDC2I

Facebook: http://facebook.com/plurabellemusic

Soundcloud: https://soundcloud.com/plurabellemusic

"Le futur vient de Roumanie" & "Une électro libérée des formats clubs" - Villa Schweppes

"Former Iron Curtain weirdness strikes again" - mishkanyc.com

"(...) et soudain, c'est l'angoisse" - Noisey/Vice

Concertul de lansare a albumului de debut Plurabelle – Phantom Pyramid va avea loc sambata, 7 iunie, dupa ora 22, la Control Club (Constantin Mille, nr 4), in cadrul Queer Night. Acces: 10 lei

Facebook event: http://www.facebook.com/events/241287182732945

Parteneri: EclecticFM, sapte Seri, VICE, Orasul Meu, Ginger Group, Sub25.

Despre OneDay

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical din Romania, un proiect independent de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie.

Portofoliu de evenimente: http://oneday.ro/live/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday/plurabelle-lanseaza-albumul-de-debut-phantom-pyramid