Online Advertising

Definitie Online Advertising

Publicitate pe Internet. In mod obisnuit, advertiserii platesc pentru a afisa un banner pe pagina unui site cu un pret care se calculeaza la mia de afisari. Tehnologia internet, prin care se poate calcula numarul de afisari, a permis publicatiilor online sa garanteze un anumit numar de afisari si, implicit, sa stabileasca niste costuri in functie de mia de afisari, desi cei mai multi proprietari de site-uri nu verifica cifrele singuri. In timp ce banner-ele sunt cele mai populare mijloace publicitare online, advertiserii si proprietarii de media sunt din ce in ce mai inovatori si creeaza noi mijloace de promovare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Online Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Online Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Online Advertising. Definitiile termenilor despre Online Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Online Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Online Advertising.