Operatie de munca

Definitie Operatie de munca

Parte a procesului de munca de a carei efectuare raspunde un executant, pe un loc de munca, in cadrul unei tehnologii.Operatia de munca, ce se caracterizeaza prin unitatea executantului si a locului de munca, nu coincide, intotdeauna cu operatia tehnologica.Pentru scopurile studiului muncii, operatia de munca se defalca in elemente mai simple:- faze de munca- manuiri- miscari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Operatie de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Operatie de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Operatie de munca. Definitiile termenilor despre Operatie de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Operatie de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Operatie de munca.