Operatie tehnologica

Definitie Operatie tehnologica

Parte componenta a unui proces tehnologic care consta in actiuni de natura fizico-mecanica, chimica sau biologica, asupra obiectelor muncii, in vederea schimbarii formei, structurii, dimensiunilor, proprietatilor sau dispunerii spatiale ale acestora, realizate fie nemijlocit de catre om, fie automat.Operatia tehnologica constituie elementul de baza in organizarea productiei.Vezi si Proces tehnologic

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Operatie tehnologica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Operatie tehnologica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Operatie tehnologica. Definitiile termenilor despre Operatie tehnologica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Operatie tehnologica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Operatie tehnologica.