Operatiuni de trezorerie bancara

Definitie operatiuni de trezorerie bancara

categorie de operatiuni intalnita in clasa 1 de conturi si care se refera la operatiunile de casa, operatiunile care se realizeaza in relatie cu BNR imprumuturi de refinantare de la BNR operatiuni prin conturile de corespondent: NOSTRO si LORO credite interbancare, imprumuturi interbancare, operatiuni de pensiune interbancara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Operatiuni de trezorerie bancara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul operatiuni de trezorerie bancara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la operatiuni de trezorerie bancara. Definitiile termenilor despre operatiuni de trezorerie bancara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la operatiuni de trezorerie bancara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la operatiuni de trezorerie bancara.