Operatiuni de viramente interne

Definitie Operatiuni de viramente interne

Reprezinta viramentele de disponibilitati dintr-un cont de trezorerie in alt cont de trezorerie sau, mai general, a operatiunilot care trebuie sa faca obiectul unei inregistrari in mai multe registre auxiliare.Aceste operatiuni sunt inregistrate in contabilitate in contul de tranzit 581 Viramente interne, destinat sa permita contabilizarea fara risc de dubla folosire a viramentelor de disponibilitati dintr-un cont de trezorerie la alt cont de trezorerie.Este un cont de activ.Se debiteaza cu sumele virate dintr-un cont de trezorerie in alt cont de trezorerie, in momentul dispunerii efectuarii viramentului, si se crediteaza cu aceleasi sume, in momentul confirmarii efectuarii operatiunii de virament.De regula, nu prezinta sold.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Operatiuni de viramente interne? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Operatiuni de viramente interne.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Operatiuni de viramente interne. Definitiile termenilor despre Operatiuni de viramente interne cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Operatiuni de viramente interne, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Operatiuni de viramente interne.