Opozitie

Definitie Opozitie

Manifestarea de vointa care are ca scop sa impiedice indeplinirea unui act juridic sau sa impuna anumite conditii acestei indepliniri. Astfel, poate exista opozitie la incheierea unei casatorii (impedimente legale) sau cand are loc imparteala judecatoreasca, creditorii cer sa fie prezenti etc. Opozitia constituia cale de atac in legislatia procesuala anterioara, impotriva hotararii judecatoresti pronuntate in lipsa partilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Opozitie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Opozitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Opozitie. Definitiile termenilor despre Opozitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Opozitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Opozitie.