Opportunity Matrix

Definitie Opportunity Matrix

Un instrument de diagnosticare de marketing care aduce un mijloc de evidentiere atributele mediului pentru a atrage atentia managerilor catre avantajele aduse de schimbarea conditiilor mediului sau a pericolelor imediate. Vezi SWOT Analysis

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Opportunity Matrix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Opportunity Matrix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Opportunity Matrix. Definitiile termenilor despre Opportunity Matrix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Opportunity Matrix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Opportunity Matrix.