oprtunitati    

Comunicate de presa si evenimente pe tema oprtunitati

 • oprtunitati

  Timisoara, Timis - 6 March 2014

  Comunicat de Catalyst Solutions SRL

  Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: joburi , catalyst , targ de joburi , eveniment de cariera , oprtunitati de cariera

  Vezi toate comunicatele de presa despre oprtunitati

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul oprtunitati.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la oprtunitati. Informatiile despre oprtunitati cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul oprtunitati, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la oprtunitati, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.