Poze OPTIblu

 • Optical Network, operatorul lantului de retail OPTIblu, incheie anul 2014 in crestere cu 13% fata de anul precedent!

  Poza: Optical Network, operatorul lantului de retail OPTIblu, incheie anul 2014 in crestere cu 13% fata de anul precedent!

 • Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

  Poza: Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

 • Optiblu

  Poza: Vanzarile OPTICAL NETWORK au crescut cu peste 20% in primele 9 luni ale anului 2017

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul optiblu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la optiblu. Pozele pe tema optiblu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul optiblu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la optiblu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la optiblu.