Creatura Zapezilor si Strumful Cel Viteaz – azi la chioscurilede difuzare a presei si la Inmedio!

BUCURESTI - 5 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Miercurea aceasta grabiti-va sa “culegeti” din punctele de difuzarea a presei si din reteaua Inmedio a cincea carte a seriei care va aduce doua povesti pline de aventura si mister: “Creatura Zapezilor” si “Strumful Cel Viteaz”.

Povesti Strumfesti

In prag de Sarbatori am adus in familia noastra gasca Strumfilor Nazdravani. Sunt foarte multi si fiecare are cate o trasatura aparte.

De la Papa Strumf pana la Strumful cu Ochelari toti sunt simpatici – intre noi fie vorba pana si Strumful Morocanos este dragut – gata sa sara in ajutor si plini de surprize.Va facem cunostinta si va deschidem usa catre lumea lor prin colectia de sase carti denumita “Povesti Strumfesti”. Fiecare carte contine doua povesti si are 56 de pagini frumos colorate si cu multe poze – pe intelesul celor  mici si pe placul tuturor, mici sau mari.

Iar daca ati ratat un numar al colectiei, il gasiti in curand in magazinul virtual, la adresa www.mediadocs.ro.

Proiectul este dezvoltat de catre Optical Disc Solutions si se distribuie impreuna cu ziarul Libertatea la pretul special de 12,9 Ron.

Despre Optical Disc Solutions

Optical Disc Solutions este principalul multiplicator de CD/DVD din Romania si Europa de Est si singura firma care ofera full service pentru promovarea produselor si serviciilor pe suport CD/DVD.

Taguri: cadouricartepovesticraciunStrumfii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optical-disc-solutions/creatura-zapezilor-si-strumful-cel-viteaz-azi-la-chioscurilede-difuzare-a-presei-si-la-inmedio