Poze Optical Lenses

 • Afacerile Optical Network au crescut cu 22% în 2016

  Poza: Afacerile Optical Network au crescut cu 22% în 2016

 • Optical Network, operatorul lantului de retail OPTIblu, incheie anul 2014 in crestere cu 13% fata de anul precedent!

  Poza: Optical Network, operatorul lantului de retail OPTIblu, incheie anul 2014 in crestere cu 13% fata de anul precedent!

 • Optiblu

  Poza: Vanzarile OPTICAL NETWORK au crescut cu peste 20% in primele 9 luni ale anului 2017

 • Magazin Optiblu Baneasa

  Poza: Afacerile Optical Network au depasit 24 milioane lei in prima jumatate a anului 2016

 • Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

  Poza: Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

 • Logo ODS

  Poza: ODS şi-a relansat, începând cu luna martie, site-ul ods-bs.ro

 • Certificare Corning - Quartz Matrix partener autorizat

  Poza: Quartz Matrix devine Corning Optical Communications Network of Preferred Installers Partner

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul optical lenses.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la optical lenses. Pozele pe tema optical lenses cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul optical lenses, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la optical lenses, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la optical lenses.