2 bilete gratuite la evenimentul anului in jazz

BUCURESTI - 25 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri

Restaurantul italian Stradivari's din Bucuresti, zona Tineretului face un cadou consistent celor care gusta muzica buna si virtuozitatea.

Pat Metheny

Seara de 25 octombrie 2011 este cea mai asteptata de fanii lui Pat Metheny, chitaristul de jazz care a batut toate recordurile in premii.

Nu credem ca ar mai fi nevoie de prezentare, cand ai castigat 7 premii Grammy consecutive cu 7 albume consecutive si ai vandut zeci de milioane de discuri.

Asadar, din respect fata de prietenii jazz-ului de mare rafinament si considerand ca asa ceva nu se poate rata, te asteptam pe www.restaurantstradivari.ro sa te inscrii urgent pentru acest cadou. in valoare de 600 RON, fara obligatia de a ne fi client.Adrian StavriuPR ManagerOptimum CommunicationOrganizator si initiator al celor mai mari proiecte de jazz din RomaniaMarius Giura presedinte, Fundatia Culturala JAZZ BANAT 0721261850 tel/fax 0256433281 E-mail: marius@garana-jazz.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/2-bilete-gratuite-la-evenimentul-anului-in-jazz