Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor

Definitie Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor

Optiunea cu pierdere, deoarece pretul de exercitare este mai mare decat pretul curent al activului suport (adiacent).Aceasta marfa merita sa fie exercitata numai in momentul in care aduce venit. Daca nu aduce venit este anulata, riscul, respectiv pierderea, limitandu-se la nivelul primei platite la semnarea contractului de optiune.Vezi si Optiune de cumparare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor. Definitiile termenilor despre Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de cumparare pe piata bursei in afara banilor.