Optiune de cumparare pe piata bursei in bani

Definitie Optiune de cumparare pe piata bursei in bani

Optiune care are pretul de exercitare mai mic decat pretul curent al activului suport (adiacent).Este o optiune cu venit, care merita sa fie exercitata imediat. detinatorul ei insa, nu o exercita decat in momentul conjunctural considerat optim, deoarece el stie ca pierderea din fluctuatii de conjunctura nu poate fi niciodata mai mare decat prima platita la semnarea contractului de optiune.Vezi si Optiune de cumparare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de cumparare pe piata bursei in bani? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de cumparare pe piata bursei in bani.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei in bani. Definitiile termenilor despre Optiune de cumparare pe piata bursei in bani cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de cumparare pe piata bursei in bani, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de cumparare pe piata bursei in bani.