Optiune de vanzare pe piata bursei in bani

Definitie Optiune de vanzare pe piata bursei in bani

Optiune cu venit, care merita sa fie exercitata imediat, deoarece pretul de exercitare este mai mare decat pretul curent al activului suport.Detinatorul ei o exercita numai in momentul de conjunctura apreciata ca optima.Pierderea rezultata in eventualitatea unei conjuncturi nefavorabile se limiteaza la nivelul primei platite la semnarea contractului optiunii.Vezi si Optiune de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de vanzare pe piata bursei in bani? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de vanzare pe piata bursei in bani.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei in bani. Definitiile termenilor despre Optiune de vanzare pe piata bursei in bani cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei in bani, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de vanzare pe piata bursei in bani.