Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate

Definitie Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate

Optiunea care nu aduce nici un venit si nici pierdere, de aceea nu merita sa fie exercitata imediat, deoarece pretul de exercitare este egal cu pretul curent al activului suport.Detinatorul ei asteapta o conjunctura favorabila, cand pretul curent devine mai mic decat pretul de exercitare, oferindu-i posibilitatea sa inchida contractul de vanzare a activului printr-un contract de cumparare la un pret care sa-i aduca profit.Pierderea ce ar rezulta dintr-o conjunctura nefavorabila nu poate fi mai mare decat prima platita la semnarea contractului de optiune, intrucat are posibilitatea sa renunte la tranzactie, cand pierderea depaseste nivelul primei.Vezi si Optiune de vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate. Definitiile termenilor despre Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune de vanzare pe piata bursei la paritate.