Optiune spreading

Definitie Optiune spreading

Optiune pe diferenta de pret ce consta in vanzarea si cumpararea concomitenta de optiuni diferite, urmarindu-se spreading-ul (diferenta de pret).Se disting:a) optiune cu spread vertical - cand optiunile vandute si cele cumparate au preturi diferite, dar aceeasi scadentab) optiune cu spread orizontal - cand optiunile vandute si cele cumparate au preturi diferite si scadente diferitec) optiune cu spread diagonal - cand optiunile vandute si cele cumparate au atat preturi diferite cat si scadente diferite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Optiune spreading? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Optiune spreading.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Optiune spreading. Definitiile termenilor despre Optiune spreading cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Optiune spreading, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Optiune spreading.