Din 8 ianuarie 2007, tarifele pentru serviciile Orange vor fi exprimate in euro

BUCURESTI - 9 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu data de 8 ianuarie 2007, tarifele pentru serviciile Orange vor fi transformate din dolari in euro, la cursurile de schimb oficiale anuntate de BNR pentru data mentionata. Facturile emise dupa aceasta data vor fi calculate pe baza noilor tarife in euro si vor fi exprimate in lei la cursul de schimb din data emiterii facturii.

“Decizia schimbarii monedei de referinta este in concordanta cu apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, modalitatea de conversie aleasa este una transparenta si corecta”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Conversia se va efectua automat la cursul oficial din data de 8 ianuarie atat in cazul tarifelor la abonamente, tarifelor pe minut de convorbire, punctelor Orange Thank You cat si in cazul creditului existent in contul Orange PrePay.

Conversia automata nu va fi aplicata in cazul abonamentului de 4 USD, care devine abonament de 3 EUR, tarifului de 7USDc pe SMS national, care devine 5 EURc, tarifului de 19 USDc pe MMS, care devine 14 EURc. Tarifele pentru apeluri internationale si in roaming precum si cele pentru apeluri ori SMS-uri catre numere premium vor fi comunicate incepand cu data de 8 ianuarie.

Clientii care vor incepe sa utilizeze serviciile Orange dupa aceasta data vor avea la dispozitie un nou portofoliu in euro, cu tarife rotunjite. Noua oferta va putea fi accesata pe www.orange.ro sau consultata in magazinele Orange din 8 ianuarie 2007.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/din-8-ianuarie-2007-tarifele-pentru-serviciile-orange-vor-fi-exprimate-in-euro